World of Warcraft : Mists of Pandaria - Форум
  Четвъртък, 29.06.2017, 01:44


Главна
Регистрация
Вход
Thunder Gaming Добре дошли Гост | RSS  
[ Ново съобщение · Членове · Правила на форума · Търси · RSS ]
Страница 1 от 11
Модератор на форума: ralf, GanGsta 
Форум » World of Warcraft » World of warcraft forum » World of Warcraft : Mists of Pandaria
World of Warcraft : Mists of Pandaria
Stivkata6753Дата: Вторник, 02.04.2013, 12:49 | Съобщение # 1
Частен
Група: Администратори
Съобщения: 1
Награди: 0
Репутация: 0
Статус: Offline
Коментар:

Разкрийте тайните на Изгубения континент.
Обвито в мъгла откакто светът бил разделен преди повече от 10 хилядолетия, древното кралство Пандария останало недокоснато от войната. Гъстите му гори и достигащите облаците планини са дом на сложна екосистема от местни раси и екзотични създания. Тя е родина на загадъчните пандари – раса, която почита пълноценния живот, дори когато е застрашена от древна опасност.Новият континент се разкрива пред опустошения свят точно когато Алианса и Ордата все повече се доближават до война, която ще унищожи целия Азерот. Дали мъглите на Пандария ще се разсеят, за да разкрият спасението на света? Или пък битката за контрола върху тази спираща дъха нова земя ще тласне двете могъщи фракции към война и тотално унищожение? Отговорите ви очакват на мистериозните брегове на Пандария!
Нова раса, с която можете да играете - пандари: приключенствайте из Азерот като първата неутрална раса в World of Warcraft и решете на чия страна ще застанете – на Алианса или на Ордата.Нов клас - Монах: научете тайните на пандарските бойни изкуства и се сражавайте като damage dealer, healer или tank.Максималното ниво е увеличено до 90: научете мощни нови заклинания и умения, докато се разхождате из неизследвани зони и приемате предизвикателствата на новия континент.Нови области: разходете се из гъстата гора Джейд, по опасния връх Кун-Лаи и други екзотични места в Пандария, проектирани специално за персонажи от високо ниво. Разкрийте загадките на Блуждаещия остров.
Сценарии: Присъединявайте се към приятелите си, за да постигнете обща цел, като например изграждането на обща защита срещу нахлуващите чудовища, в нов, гъвкав тип PvE изпитание.Dungeon "Challenge" режими: Овладейте най-добрата тренировка за време за петима играчи, за да спечелите престижни награди в новия Dungeon режим, който ще постави на изпитание способността ви да вземате решения и координацията ви.
Битки с домашни любимци: Предизвикайте придружаващите другите играчи животни със своята собствена колекция в нова тактическа мини-игра. Разберете кои са кралят и кралицата на миниатюрното бойно поле.Нова система за таланти: персонализирайте своя герой, за да подхожда на стила ви на игра с преработената система за таланти.

Изисквания :

Windows® XP/Vista/7
Processor Intel® Pentium® D or AMD Athlon™ 64 X2
Video NVIDIA® GeForce® 6800 or
ATI™ Radeon™ X1600 Pro (256 MB)
Memory 2 GB RAM (1 GB Windows XP)
Storage 25 GB available hard drive space
Internet Broadband internet connection
Media DVD-ROM drive required to install from disc
Input Keyboard and mouse required. Other input devices are not supported.
Resolution 1024 x 768 minimum display resolution
 
Форум » World of Warcraft » World of warcraft forum » World of Warcraft : Mists of Pandaria
Страница 1 от 11
Търси:

Thunder - Gaming 3.3.5a I80Направете безплатен уеб сайт с oVo